TV Pakker

Huset på Christianshavn: Læs mere om Huset på Christianshavn her.

Huset på Christianshavn er en dansk serie på 84 afsnit, der flere gange er blevet vist på DR1. Det er en sjov serie, som er instrueret af Ebbe Langberg og Erik Balling. Huset på Christianshavn blev ikke mødt af megen opbakning fra diverse kultureksperter, da de ikke mente serien kunne få succes. Eksperterne fik dog en lang næse, da det viste sig, at danskerne elskede Huset på Christianshavn, og det blev en af de mest populære TV-serie, som DR1 har været med til at producere. I 1971 blev der også produceret en film baseret på serie, som kom til at hedder Ballade på Christianshavn. Denne film blev også instrueret af Erik Balling.

Handlingen i Huset på Christianshavn
I Huset på Christianshavn følger man en række beboer, som bor i en ejendom på Amagergade på Christianshavn i den danske hovedstad København. Man følger bl.a. ejendommens vicevært og ejendomsadministrator Meyer, flyttemand Olsen og dyrehandler Clausen. Herudover følger man deres koner, børn og de andre i opgangen. Emnerne i serien omhandler de ting, som fandt sted i 1970erne, hvor serien også blev optaget.

Huset på Christianshavn er en meget humoristisk serie, hvor alle kan få et godt grin med, og der er tale om en serie, som giver den ultimative underholdning for hele familien. Flyttemand Olsen er f.eks. kendt for altid at være at sur, og han råber altid af de andre beboere i opgangen, og vicevært Meyer er kendetegnet ved at være nervøs anlagt.

De mandlige beboere i ejendommen samles tit på gadens værtshus Rottehullet, som blev bestyret af Emma. Hun skulle ligge øre til megen snak og sludder fra mandfolkene, som altid var klar på at drikke øl og snaps. Beboerne brugte ofte Rottehullet til at snakke om vigtige ting, og det gav bestemt altid en sjov og til tider anspændt stemning, når herrerne først kom i gang med deres humoristiske samtaler.

De medvirkende skuespillere
Køb Huset På ChristianshavnDe medvirkende skuespillere i Huset på Christianshavn er nogle af de gode og mest anerkendte skuespillere, som har været med i mange af de gamle danske film. Poul Reichhardt, Bodil Udsen, Helle Virkner, Paul Hagen, Kirsten Walther, Ove Sprogøe og Arthur Jensen var bare nogle af de skuespillere, som havde en hovedrolle i serien.

Herudover spillede Jes Holtsø, Lis Løwert, Willy Rathnov, Flemming Nielsen, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller, Claus Ruskjær, Karen Berg og Preben Mahrt større og mindre roller gennem det meste af serien Huset på Christianshavn.


Om 'Huset på Christianshavn: Læs mere om Huset på Christianshavn her.' #255
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker