TV Pakker

Danmark ifølge Bubber: Dansk TV-program med Bubber som vært

Danmark ifølge Bubber er en dansk TV-program med Bubber som vært. I programmet tager Bubber ud og møder en række danskere, som lever efter nogle helt andre præmisser, nogle andre værdier eller har en helt anden livsindstilling i forhold til, hvad Bubber er vant til. Bubber skal i hvert program være sammen med den gruppe mennesker, han er ude at besøge, i tre dage, og han bliver derfor på mange områder udfordret på det personlige plan.

Bubbers nysgerrighed
Efter Bubbers deltagelse i programmerne med B.S. Christiansen, har Bubber, ifølge sig selv, fået en masse redskaber, som han kan bruge i programmet Danmark ifølge Bubber. Han har selv udtalt, at den nye programserie ligger hans hjerte nært, og han føler sig heldig, fordi han får muligheden for at møde en række mennesker, som lever i en helt anden tilværelse, end Bubber selv er vant til.

I Danmark ifølge Bubber har Bubber bl.a. været på besøg i en swingerklub, i Thylejren, været i fængsel, boet på herberg med de hjemløse i København, været pornofilmsinstruktør, været ude som autografjæger af kendte danskere samt fulgt en nogle transseksuelle mennesker, som ønsker at skifte køn og meget mere. Efter Bubbers mange optagelser til Danmark ifølge Bubber, har han på nært hånd fundet ud af, at der er rigtig god plads til forskellighederne blandt danskerne.

Danmark ifølge Bubber giver foruden Bubber selv også de danske TV-seere et interessant indblik i andre mennesker liv og deres værdier. Programmet udstråler i stor stil, at lige meget hvem man er, hvor man bor, hvilke holdninger og værdier man har, så lever og kæmper alle danskerne for både tryghed, kærlighed samt et godt og lykkeligt liv.


Om 'Danmark ifølge Bubber: Dansk TV-program med Bubber som vært' #216
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  Norlys Norlys Vælg Selv
Mindstepris op til 938 kr. (2 mdr.)
Oprettelse 0 kr. Kr 469,00 0 kr. Vælg selv 8 kanaler 9/10
Læs mere
Norlys
Er du mest til sport, nyheder eller film? Vælg selv, hvilket indhold du vil have hos Norlys
 
TV-Pakke priser
TV Pakker