TV Pakker

3D Fjernsyn - Bliv klogere på 3D teknologien i denne artikel.

3D film bliver mere og mere populære nu til dags, da folk er blevet vilde med animationer og grafik. For at nyde alle 3D film derhjemme, har fjernsynsproducenterne fundet ud af en måde at lave 3D fjernsyn på. Frigivelsen af 3-dimensionelle tv-apparater har bragt et lettelsens suk for alle kunder, der vil se deres yndlings animationsfilm derhjemme. Efter udgivelsen af en af 3D-animationsfilm, Avatar, er rigtig mange fjernsynsproducenter begyndt at fremstille 3D-fjernsyn. Dette gør det muligt for folk, at se nogle spændende 3D-film og animationsbilleder derhjemme i stuen. 3D-fjernsyn anses for at være et nyere begreb, og er i stadig i en indledende teknisk fase. High-end 3D-fjernsyn forventes at komme på tv-markedet i omkring år 2015.

Til den tid vil det ikke tage lang tid før at teknologien er spredt over hele verden. Alle blockbustere kan derefter blive set af filmelskere, hjemme i deres egne stuer. Filmelskere kan forventes den fineste kvalitet og topklasse lyd af den kommende generation af 3D-fjernsyn. Hvis man vil købe et 3D-fjernsyn, er man som kunde nød til at overveje mange faktorer. En af de afgørende faktorer man skal sætte sig ind i, når man leder efter et 3D-fjernsyn er, at det dybest set skal fungere på samme måde som ethvert andet standard fjernsyn. Forskellen ligger blandt andet i den måde apparatet producerer billederne, dets strømforbrug og opgraderinger, der gør det i stand til at vise kvalitets 3D-billeder med effektive bevægelser. I dag er tusindvis af mennesker temmelig fortrolige med 3D film formater og forventer den samme kvalitet i kommende 3D-fjernsyn. Folk er også klar over, at mens man ser en 3D film skal de traditionelle farvede briller (også kaldet Shutter Glasses) bruges, som tillader dem at nyde alle billeder forskelligt med de faktiske 3D-effekter.

3D igennem briller
Når det kommer til at se 3D film i biografer, får man briller på for at få de nøjagtige 3D-effekter. Men 3D-effekter der ses med briller anses for at være begrænset, da glassene gør at man ikke ser farver helt korrekt. Desuden spærer brillerne for noget af skærmen. Det betyder at skærmen skal være stor og lys, for at se klare og flotte 3D billeder med specielt konstruerede briller. Dette særlige problem er løst ved 3D Ready TV, som gør at enhver 3D film kan ses korrekt derhjemme. Der bruges dyre speciallavede briller til disse fjernsyn, som gør at man kan se billederne rigtig godt.

En teknologi på vej frem...
High definition 3D TV er ved at bryde igennem markedet og imponerer alle filmelskere. Du kan blot sammenligne de tilgængelige 3D tv-apparater som butikkerne udbyder og vælge det bedste af dem til en rimelig pris. Dette er en god måde at komme i gang med en hjemmebiograf på. Faktisk kan 3D-fjernsyn endda også kobles op, så de bliver forbundet til internetforbindelser. Top klasse navne som Samsung, Phillip, Panasonic, LG og nogle andre er nu begyndt at fremstille 3D-fjernsyn og nogle modeller findes allerede på markedet.


Om '3D Fjernsyn - Bliv klogere på 3D teknologien i denne artikel.' #190
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller find en billig TV-Pakker herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
TV Pakker: Find en billig TV-Pakke eller bliv klogere på TV.

Se vores store TV Leksikon, eller find en billig TV pakke her.

 

Billigt-tv.dk
  Billigste TV-Pakke Installation Pris mnd. Kortafgift Kanaler Karakter   Billigt-tv.dk
  WAOO Viasat lille TV-pakke

25 TV-kanaler Kræver Waoo Fiber
min. pris 1.293 kr
6 måneder binding
0 kr. kr. 279,00 bokshåndtering 99,- 25 Kanaler 9/10
Læs mere
WAOO Viasat lille TV-pakke 25 TV-kanaler
WAOO Viasat lille TV-pakke25 TV-kanaler
 
  YouSee YouSee Grundpakken
Mindstepris i 6 mdr. 2.492 kr.
599 kr. Kr 299,00 Forsendelse af tv-boks: 99 kr. 25 faste tv-kanaler inkl. tv-boks 9/10
Læs mere
YouSee
 
TV-Pakke priser
TV Pakker